Publicat el 08/04/2023

El Club Esportiu Fondistes va presentar, el passat divendres 31 de març, la novena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper diumenge 16 d’abril

 

 

La sala del Museu Arxiu va acollir, el passat divendres, la presentació oficial de la cursa de muntanya Vilatrail. L’acte va servir per exposar tots els detalls de la cursa i dels recorreguts, per donar a conèixer la nova samarreta i també per agrair la implicació de comerços, empreses i persones que col·laboren amb la cursa.

En la presentació, el director de cursa, Carles Puig, va agrair el suport municipal i a tothom qui fa possible aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu a Vilassar.
Tot seguit, la regidora d’esports Carme Terradas va tenir unes paraules d’agraïment per tot l’esforç que fan des del Club Fondistes Vilassar per tirar endavant aquesta activitat tan significativa al municipi i que acostuma a reunir al voltant de 500 esportistes.
L’acte, com ja és habitual, va continuar amb les intervencions de diferents membres del Club que van donar a conèixer tots els detalls de la cursa.
En Patrick Andreu va parlar de la filosofia i els valors que volen transmetre amb aquesta cursa que van des del respecte per la natura i el territori fins al compromís social. Un compromís que es concreta amb els donatius que fan a l’entitat de cooperació internacional Projecte Tabassaye i a Vilassar contra el càncer, que són els encarregats de l’elaboració dels entrepans pels participants a la cursa.
D’altra banda, en Bruno Puighermanal va parlar sobre els dos recorreguts, un de 21 i un 12km. Tots dos amb un desnivell i un traçat exigent per l’entorn del Parc de la Serralada Litoral i amb sortida i arribada a la plaça de la Vila.
Va explicar també que la inscripció està al voltant dels 500 participants i la presència femenina es consolida arribant al 32 % de participació. Enguany la cursa incorpora la novetat de la modalitat per parelles mixtes on ja se n’han inscrit una trentena.
L’atleta i entrenador del Club, Abel Bolance, també va intervenir parlant de les sensacions i satisfaccions viscudes com a corredor de la cursa i també com a entrenador d’altres corredors. També es va referir a aspectes més tècnics com estratègies d’entrenament o d’alimentació per a poder-la acabar amb èxit.

La presentació també va servir per donar a conèixer les medalles i les samarretes d’aquest any. Com ja és habitual van obsequiar amb la samarreta a la tècnica d’esports, Àurea Loire, a la regidora d’Esports, Carme Terradas i a l’alcaldessa Carola Llauró, qui va tancar l’acte posant en valor l’esdeveniment esportiu i el mèrit de tots els corredors que es preparen per afrontar aquest repte. L’alcaldessa i també va voler agrair l’esforç de tot l’equip del Club Fondistes i el centenar de voluntaris que hi col·laboren.

Data de la cursa: 16/04/2023
Hora de sortida: 9:00h
Sortida i arribada: ​Plaça de la Vila
Distància: 12km i 21km
Desnivells: 12km (+640) – 21km​ (+1180)
Més información: https://www.vilatrail.com/

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari