El Cau de Pineda rehabilita la Font dels Cirerers d´Hortsavinyà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/03/2012

La branca dels Truc del Cau de Pineda ha restaurat la Font dels Cirerers d´Hortsavinyà.
Es tracta d´una font força desconeguda per bona part de la gent, que es troba a la pujada a l´Ermita de l´Erola d´Hortsavinyà pel camí que hi puja des de Pineda. La restauració ha constat de netejar tot l´espai de bardisses i s’ha condicionat tot l´espai.
També s’ha reforçat la petita estructura de la font que ja existia i s´hi ha instal·lat un banc tot fet de fusta, i un rètol per indicar la Font, també fet a ma. També s’ha fet la tasca de conèixer amb exactitud el punt on neix la deu d’aigua per poder fer les anàlisis pertinents.
És una font molt agraïda, especialment pels caminadors o ciclistes que fan aquesta ruta just abans d´un fort pendent per arribar fins l´Erola.
En èpoques de sequera però, la font redueix considerablement el seu cabal tot i que es recupera quan hi ha pluges, especialment si són prolongades.
La restauració de la Font dels Cirerers s’ha fet dins el projecte de “fer servei” del cau pinedenc. Les feines d´arranjament de la font han anat a càrrec de la branca de Truc de l´Agrupament Escolta i Guia Montpalau.
www.pinedatecau.cat
pinedatecau@hotmail.

Deixa un comentari