Publicat el 02/02/2016

L´equip de caps de l´AEiG Montpalau de Pineda han instal·lat un nou pal indicador al Coll de Can Benet Vives, a Hortsavinyà. El cau de Pineda ha refet una icona del Montnegre que havia caigut ara fa un any a causa del mal estat en que es trobava. És un pal indicador de 7 metres d´alçada que
s´ha instal·lat en un punt neuràlgic de pas al Montnegre, al coll que separa la vessant de llevant, que mira al mar, amb la vessant nord que mira al Montseny i que està a 550 metres d´alçada. 

L´Agrupament Escolta i Guia Montpalau ha fet els treballs d´acord amb la Diputació de Barcelona i amb el suport de la masia de Can Benet Vives i Can Claric d´Hortsavinyà. També hi ha hagut el suport de la Creu Roja de l´Alt Maresme que han aportat el material mèdic per una farmaciola, i de la Floristeria Burjons de Pineda i ja que s´ha enjardinat amb plantes aromàtiques tot el replà on hi ha el pal indicador.

La nova farmaciola disposa de material mèdic de primera necessitat per aquells ciclistes o excursionistes que puguin fer-ne ús. També hi ha les indicacions necessàries per atendre qualsevol ferit, i els telèfons d´emergències.

Aquest nou pal indicador al Coll de Can Benet Vives es suma als que ja ha instal.lat el Cau de Pineda al Coll de Porc, i a l´ermita de l´Erola.

Deixa un comentari