El Cau de Pineda ha organitzat l’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà que ha aplegat més de 600 persones | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/04/2012

 L´Erola d´Hortsavinyà ha aplegat més de 600 persones en el seu aplec, organitzat per primer cop pel Cau de Pineda. Enguany ha estat un aplec molt participatiu i la missa ha estat presidida pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo i Artigas. Feia 51 anys que un bisbe no visitava Hortsavinyà.
Es va fer la processó des de l´Església de Sant Llop fins l´Ermita de l´Erola, i una ruta pel Camí de les Costes i una altra fins la Taula de les Bruixes amb 125 caminadors. També el primer mercat d´artesans i cercavila dels Gegants de Pineda, de Santa Susanna i els de Tordera, i els Gegantons d´Hortsavinyà.
 A la tarda va actuar el grup folk ´Radiokuartet´ i es van ballar balls de pagès com els que es ballaven fins a mitjans del segle passat. També hi varen haver jocs tradicionals i bitlla catalana.
L´Aplec de l´Erola ha estat organitzat per primer cop per l´Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda amb el suport de la Parròquia de Sant Llop, els veïns i l´escola, així com de diversos estaments i particulars.
www.pinedatecau.cat

Deixa un comentari