El Cau de Pineda et porta la Llum de la Pau de Betlem | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/12/2012

L’Agrupament Escolta i Guia Montpalau farà arribar a Pineda la Llum de la Pau. És una iniciativa que fan els escoltes d’arreu del món per dur la flama encesa des de Betlem, del punt on va néixer Jesús, i traslladar-la a tots els racons. L´acte es farà el proper dissabte dia 22 de desembre, a la Plaça de Catalunya de Pineda, a les 6 de la tarda i és obert a tothom.


La idea és poder fer arribar el missatge arreu del món de recuperar els valors i la necessitat de diàleg entre les persones i cultures.  La flama es portarà a la Parròquia de Santa Maria i a la Parròquia de Poblenou, a les misses de dissabte a la tarda, on es dipositarà la flama i on es pot anar a buscar. L´objectiu és que les famílies que vulguin puguin tenir a casa, per les Festes de Nadal, una espelma encesa amb la flama portada directament des de Betlem.


Com a novetat, el Cau de Pineda també farà arribar la Llum de la Pau als Pastorets de Pineda, representats al Centre Cultural i Recreatiu, el dia de l´estrena, justament el Dia de Nadal, i lar resta de representacions. Les persones que ho vulguin també se´ls donarà la flama.


Les persones interessades en obtenir la Llum de la Pau de Betlem, cal que es posin en contacte amb el cau pinedenc, a través de www.pinedatecau.cat o bé amb la Parròquia de Santa Maria i la de Poblenou, on es mantindrà encesa durant totes les festes de Nadal.

Deixa un comentari