Publicat el 15/08/2018

El Casal de la Gent Gran El Castellet ha incorporat una visera a una de les seves façanes per a millorar la temperatura a l’interior de l’equipament

Amb l’objectiu de fer més confortable l’estada en el Casal de la Gent Gran, El Castellet ha incorporat darrerament una sèrie de millores a les seves instal·lacions. Entre aquestes destaca la col·locació d’una visera situada a la façana sud de l’edifici per tal de garantir l’ombra a les estances interiors i d’aquesta manera evitar les elevades temperatures d’aquests dies d’estiu.

Segons també informa el consistori cabrerenc, les actuacions s’han completat amb la millora del drenatge de l’accés a l’edifici a través de  l’abocament de graveta que eviti la formació de bassals; la construcció de dues pistes de petanca i amb la col·locació de cinc pruners i tres lledoners.

Deixa un comentari