El Castell de Vilassar de Dalt obrirà les seves portes al públic durant la propera Festa Major dels Sants Màrtirs | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/03/2012

Aquesta gran notícia pel municipi de Vilassar de Dalt arriba després de la signatura, aquest passat dimecres al matí, del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el propietari del Castell que, finalment, s´ha pogut avançar.
 Això desencalla el llarg procés de negociacions i confirma que el Castell es podrà visitar el proper mes d´abril durant la Festa Major dels Sants Màrtirs.
l´acte de signatura, hi ha assistit l´alcalde de la Vila, el Sr. Xavier Godàs, el regidor de Promoció de la Vila i Turisme, el Sr. Benet Oliva i el Marquès i propietari del Castell, el Sr. Ramon De Sarriera. Tot i que la signatura estava prevista pel mes d´abril, s´ha pogut avançar i el Castell, declarat Bé Cultural d´Interès Nacional dins la categoria de monuments històrics, podrà ser visitar properament.
El conveni contempla i desenvolupa la sentència del Tribunal Suprem que estableix onze dies de visites l´any. D´una banda, per la Festa Major dels Sants Màrtirs i de l´altre, s´obrirà la primera setmana de juliol durant la celebració a Vilassar de Dalt d´una setmana medieval que encara està per concretar.
En breu s´obrirà un plec de clàusules per a l´adjudicació del servei de guies a una empresa que ofereixi aquest servei i que serà l´encarregada de conduir la visita pel pati interior i exterior del Castell. Aquest mateix servei oferirà les vistes guiades a d´altres espais d´interès cultural del municipi com els Forns Romans, el teatre La Massa o el Museu

Deixa un comentari