Publicat el 27/07/2019

El concert dels Catarres i Biflats i la Xindriada també se celebraran demà, després de l’espectacle pirotècnic, i les cercaviles previstes per avui estaran condicionades a la situació meteorològica de cada moment

Són els canvis més destacats en la programació d’avui 27 de juliol, Diada de Les Santes.
La Desfilada i la Passada també estaran condicionades a la situació meteorològica del moment. Qualsevol possible canvi o anul·lació es comunicarà a través de les xarxes socials.

Canvis en la programació
El Castell de Focs és un dels actes principals de la Diada de Les Santes i el més multitudinari de la Festa Major. Amb la voluntat de garantir-ne la seva                 celebració, l’Ajuntament ha decidit traslladar-lo a demà diumenge, 28 de juliol, a les 23 h.
La resta d’actes programats per després de l’espectacle pirotècnic, vinculats a aquest acte, també queden afectats. Així doncs, el concert de Catarres i Biflats també s’ha traslladat a demà i se celebrarà a l’escenari de la platja del Varador.
El concert d’Smoking Stones i We’re not heroes, les Sardanes de la plaça de Santa Anna i el cinema a la fresca a la platja del Callao, en canvi, s’anul·len.
Pel que fa a la tradicional Xindriada, prevista per avui a la plaça de Santa Anna, també se celebrarà demà i es trasllada al passeig Marítim.
El concert que la Big Band Jazz Maresme havia d’oferir aquest vespre, a les 20 h, a l’escenari Espigó se celebrarà al Teatre Monumental a la mateixa hora. Les entrades es podran recollir a la mateixa taquilla del teatre una estona abans.
La Desfilada i la Passada també estaran condicionades a la situació meteorològica del moment. Les activitats previstes a l’Espai Familiar també es veuran afectades. Qualsevol possible canvi o anul·lació es comunicarà a través de les xarxes socials.
Els actes previstos per la nit de demà, 28 de juliol, es mantenen però amb algunes modificacions horàries:
El Ball de Requisits començarà a les 23.45 h per no coincidir amb el Castell de Focs, i els concerts de Marrinxa s’interrompran durant l’espectacle pirotècnic.

Previsió de pluges
Segons el Meteomar, el servei meteorològic del Consell Comarcal del Maresme, fins a les 14 h del dia d’avui es preveuen xàfecs intermitents de curta durada. Entre les 14 i 15 h i cap a les 19 h, tornarien a descarregar tempestes, en aquest cas de forta intensitat. Posteriorment, es preveu que segueixi plovent fins la matinada de demà diumenge.

l

Deixa un comentari