Publicat el 31/03/2021

Després de Setmana Santa es tornen a posar en marxa alguns dels tallers del casal

Un dels col·lectius que s’ha vist més afectat per l’arribada de la pandèmia ha estat la gent gran. Davant de la incidència de casos greus de COVID-19 entre aquestes persones, la seva activitat habitual s’ha vist reduïda per tal d’evitar contagis.
Amb la voluntat d’alleugerir l’impacte d’aquesta situació i després de més d’un any d’aturada, el casal de la gent gran El Castellet reprèn una part de la seva activitat presencial seguint totes les mesures sanitàries necessàries.
Aquest passat 25 de març tenia lloc la primera sessió del taller de memòria i després de Setmana Santa es reprendran la dinamització, la pintura i la gimnàstica amb l’objectiu que, si així ho permeten els indicadors dels contagis i les autoritats sanitàries, es reincorporin progressivament la resta de propostes presencials.
Un cop superada la tercera onada i amb la vacunació en progrés, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es treballa per tal de dotar la gent gran d’activitats que els ajudin a fer front a altres situacions problemàtiques com poden ser l’aïllament o els efectes de la inactivitat sobre la salut física i psicològica.

 

 

Deixa un comentari