El Casal de la Gent Gran de Llavaneres estrena Escola de Sardanes. Obertes les inscripcions als tallers del curs 2012-2013 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/09/2012

La posada en marxa de l’Escola de Sardanes és la principal novetat del curs 2012-2013 al Casal de la Gent Gran, que es posa en marxa a l’octubre. Les classes es faran els dissabtes de 10 a 12 hores, i l’activitat és oberta a tothom. Les inscripcions a tots els tallers ja estan obertes. Les persones que hi estiguin interessades s´han d´adreçar al Casal de la Gent Gran. El preu és de 5 euros al mes.


Us informem de totes les propostes del Casal de la Gent Gran per aquest curs. La presidenta del Casal, Núria López, explica que una de les novetats del curs és que tots els tallers tenen un cost mensual de 5 euros. “Ens hem volgut ajustar al màxim perquè els socis puguin continuar gaudint dels tallers, malgrat la crisi actual”, ha destacat.
Aquestes són les propostes: Taller de la memòria, Taller Obert, Dibuix i Pintura, Benestar Personal, Informàtica (4 nivells), Anglès, Tertúlia Literària, Escola de Puntes, Escola de Sardanes i Grup de Teatre. 
A més, el Casal cedeix les instal·lacions perquè hi assagin la Coral Sant Andreu i el grup d’harmòniques Francesc Gurri, i també hi funciona des de fa uns anys el grup Esperit de Joventut, que fan playback i ballen cançons conegudes.
Bingo i ball
A més dels tallers, cada quinze dies, els dissabtes a la tarda, el Casal organitza una sessió de bingo i els diumenges hi ha ball. No deixen passar, a més, cap cita del calendari festiu!

Deixa un comentari