Publicat el 11/02/2022

L’equipament municipal que s’omplirà de disbauxa acollirà un taller de maquillatge, un taller-concurs de truites, un concurs de disfresses i una visita de l’alumnat de 6è de Primària de l’Escola Sagrada Família

 

 L’Espai Jove de Caldes d’Estrac ha presentat la programació especial amb motiu del Carnaval. Les dades epidemiològiques han millorat i enguany, l’equipament municipal proposa tres divertides activitats presencials.
La primera, que es farà el dissabte 19 de febrer, a les 17 hores, serà un taller de maquillatge de Carnaval. La dinàmica permetrà a les persones participants aprendre tècniques per a fer unes creacions espectaculars i poder posar-les en pràctica el dia del concurs de disfresses de Carnaval.

Les divertides activitats continuaran la setmana següent:

El divendres 25 de febrer, a les 17 hores, l’Espai Jove dinamitzarà el tradicional taller-concurs de truites ‘No saps què fer amb els ous?’. Com sempre, les primeres persones classificades s’emportaran engrescadors premis.
L’endemà, dissabte 26 de febrer, a les 17 hores, arribarà el plat fort de la programació especial: el concurs de disfresses de Carnaval.
Només les disfresses més originals, divertides i boges s’emportaran els màxims reconeixements. A més, hi haurà berenar per a tots i totes.

Per a assistir a les activitats programades, cal inscriure’s prèviament a través del correu cdst.espaijove@caldetes.cat, trucant al 93 791 17 78 o presencialment a l’equipament.

En el marc de la programació especial amb motiu del Carnaval, el dijous 24 de febrer, al matí, l’alumnat de 6è de Primària de l’Escola Sagrada Família visitarà l’Espai Jove de Caldes d’Estrac.
L’objectiu és que els infants, futurs usuaris de l’equipament municipal, coneguin l’espai i el seu funcionament, així com les activitats que s’estan duent a terme en l’actualitat. Després de descobrir l’Espai Jove i per a celebrar el Dijous Gras, els nens i les nenes participaran en un divertit taller de truites i gaudiran d’un fantàstic esmorzar.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari