Publicat el 29/09/2021

Aquests pròxims divendres i dissabte, dies 1 i 2 d’octubre, tindran lloc les dues semifinals i la final del concurs de grups musicals amateurs Delayta’ns, que arriba ja a la seva novena edició

Un total de 10 formacions, seleccionades pel jurat d’entre les 29 que s’havien inscrit al concurs, participaran en les semifinals que tindran lloc divendres, a les 20.30 h, la primera, i dissabte a les 12 h, la segona.
Passades les semifinals, el jurat del concurs farà públic els noms dels 4 grups que hauran passat a la final, que serà el mateix dissabte 2 d’octubre a les 20.30 h. Tant les semifinals com la final tindran lloc a lEspai l’Amistat.
Les entrades, que són gratuïtes, es podran recollir els mateixos divendres i dissabte a la taquilla del teatre.

Cal recordar que el jurat del Delayta’ns 2021 estarà format per músics professionals del nivell de DELAFÉ, Martí Torres, Maite Marcos, Laura Andrés, els components de la formació premianenca Coriolà i representants del Taller de música de Premià.
Pel que fa als premis, hi ha un primer dotat amb 726 €, un segon de 350 €, un tercer de 250 €, i el Premi popular, que consistirà en una actuació al local Panoràmic de Montgat.
Aquest darrer premi es decidirà sumant els suports que els grups hagin rebut a través dels comptes de Facebook i Instagram de Premià jove, afegint els vots recollits als comerços de la vila que apadrinen a cada grup.
Entre totes les persones que hagin votat als comerços es farà un sorteig d’un val de 150 € per destinar a compres al comerç que hagi apadrinat el grup guanyador del Premi popular del Delayta’ns 2021.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari