Publicat el 18/10/2021

Les famílies del poble i en horari de matí i tarda, podran tornar a gaudir del servei de pediatria sense sortir de Llavaneres. A causa de la covid, l’atenció als infants es va traslladar a Sant Vicenç de Montalt

La direcció de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Llavaneres, que inclou el CAP de Llavaneres, els dos consultoris de Sant Vicenç de Montalt i el centre mèdic de Caldes d’Estrac, va decidir reorganitzar-se per optimitzar els recursos contra el coronavirus, seguint els criteris del departament de Salut.
En aquell moment de crisi sanitària, el primer objectiu va separar l’atenció pediàtrica de l’atenció a la població adulta, així com dels casos amb patologies respiratòries. Els centres d’atenció primària havien de funcionar com a centres d’urgències. La mesura estava vigent des del 6 d’abril de 2020, coincidint amb la fase d’expansió de la pandèmia. Aquí podeu recuperar la informació.

Ara, el CAP de Llavaneres podrà recuperar l’atenció mèdica als més petits de la casa. També recuperaran la normalitat els dos centres mèdics de Sant Vicenç, el de Montalparc i el consultori de dalt de la vila. Els veïns de Caldes d’Estrac, per la seva banda, seran atesos a Montalparc a partir del dia 20.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari