Publicat el 27/02/2021

l’Ajuntament demana a la població evitar desplaçaments innecessaris, ja que serà el Centre d’Atenció Primària qui es posarà directament amb contacte amb les persones a qui cal administrar la vacuna

El passat 25 de febrer, es va tornar a reunir la Comissió Tècnica de seguiment de la COVID-19, formada per representats i tècnics municipals, personal del CAP de Canet de Mar i responsables de la Regió Sanitària de Girona per tal d’analitzar la incidència del virus al nostre municipi.
En aquesta trobada, els responsables del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Canet de Mar i els tècnics de la Regió Sanitària de Girona han volgut transmetre un missatge de tranquil·litat a l’Ajuntament i a la població amb relació als criteris de vacunació que s’estan seguint al nostre municipi.

Des de la Regió Sanitària de Girona s’ha assegurat que tothom es podrà vacunar a mesura que vagin arribant dosis de la vacuna al CAP de Canet. Serà el Centre d’Atenció Primària qui es posarà directament amb contacte amb les persones a qui cal administrar la vacuna.
En aquests moments, s’està vacunant a totes les persones de col·lectius vulnerables seguint un seguit de criteris marcats des de Salut i que són els mateixos a tots els pobles de Catalunya.

Tanmateix, cal destacar que amb l’arribada de dosis de la vacuna d’AstraZeneca – no recomanada per a persones de més de 55 anys – es podria alterar el calendari previst i vacunar també a persones més joves que formin part de col·lectius de risc o vulnerables.
Tanmateix, en cap cas s’aturarà la vacunació a persones de més de vuitanta anys si el CAP disposa de dosis suficients de vacunes. En aquest sentit, les persones cuidadores d’entre 18 i 55 anys sense patologia greu han de vacunar-se preferentment amb vacuna d’Oxford-AstraZeneca. Les persones cuidadores de 56 anys o més rebran una vacuna d’ARNm. Comirnaty de Pfizer/BioNtech.

Des de l’Ajuntament volem enviar un missatge de tranquil·litat a totes les canetenques i a tots els canetencs perquè s’anirà administrant la vacuna contra la COVID-19 a tota la població a mesura que vagin arribant dosis al CAP i seran els seus professionals qui es posaran en contacte amb totes aquelles persones a qui toca vacunar segons els criteris establerts. Per tant, demanem a la població evitar desplaçaments innecessaris, trucar al CAP o contactar amb l’Àrea de Serveis Socials per demanar la vacuna.

 

 

Deixa un comentari