Publicat el 08/04/2020

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa

Malgrat que es tracti de període festiu, el divendres 10 i el dilluns 13 d’abril (Divendres Sant i Dilluns de Pasqua) el CAP d’Arenys de Munt obrirà en horari de 8 del matí a 3 de la tarda. Per atencions durant la tarda, us podeu adreçar al CAP d’Arenys de Mar (fins a les 8 del vespre), al telèfon 93 795 80 74.

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que podrien tenir lloc per tractar-se de quatre dies festius seguits.
Des de fa setmanes, davant la situació actual, l’Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l’atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica, de manera que s’ha afegit l’atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.

Al web de l’Atenció Primària Metropolitana Nord: http://primaria.icsmetropolitananord.cat/ es pot consultar la situació actual de cada un dels centres: si n’hi ha que han variat horaris o quins han tancat, així com a on s’han redirigit les visites.
Només cal accedir a l’apartat de centres i professionals: http://primaria.icsmetropolitananord.cat/tots i seleccionar el centre del qual es vol saber la informació.

 

Deixa un comentari