El cantautor badaloní Jose Miguel ofereix un concert solidari a favor d’entitats badalonines | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/09/2012

El cantautor badaloní José Miguel oferirà el divendres 5 d’octubre en el Teatre Principal un concert solidari la recaptació del qual es destinarà a Càritas de la parròquia de Llefià i al banc d’aliments de l’Associació Social d’Amics de Gorg Mar. En la roda de premsa de presentació del concert, celebrada aquest matí hi ha participat el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado; el cantautor José Miguel; el representant de Càritas de la parròquia de Llefià, Maria Montserrat Viles; i el representant del Banc d’aliments de l’Associació Social d’Amics de Gorg Mar, Manuel Valdenebro.


En el concert del 5 d’octubre, José Miguel repassarà les cançons del seu treball discogràfic i presentarà noves composicions. El concert tindrà lloc a les 21,45 hores i el preu d’entrada serà un donatiu de 8 euros. L’Ajuntament de Badalona farà una aportació de 1.000 euros. Els organitzadors han creat un compte on es poden fer aportacions econòmiques: 2100-0572-440101176258.


Les entrades es posaran a la venda al Teatre Zorrilla i també a les Oficines municipals de districte.


José Miguel, nascut a Badalona, té formació musical en solfeig i educació de la veu. Toca la guitarra, la bateria i el piano. És autor, compositor i intèrpret de més de 70 cançons. Algunes d’elles les va gravar l’any 1997 en el disc “Si no estás tu” amb el qual va realitzar diverses actuacions per la geografia espanyola.

Deixa un comentari