Publicat el 08/06/2015

Malgrat que el festival CanetRock es farà el pròxim 4 de juliol, el pròxim divendres 12 de juny ja tindrem un tastet a Arenys de Mar amb la inauguració de l´exposició “40 anys i un dia”, amb la qual es vol fer un viatge audiovisual des de la primera edició del festival, celebrada el 1975, fins als nostres dies.
Aquesta exposició es podrà visitar fins al 5 de juliol a la sala polivalent del Centre Cultural Calisay i es divideix en dos àmbits:
El primer porta per nom 40 anys i inclou fotos i reproduccions dels cartells de les primeres edicions del festival, a més d´espais dedicats a la Dharma (que enguany també celebra 40 anys dalt dels escenaris), i de diversos materials que posen de relleu la vinculació i l´aportació d´Arenys de Mar amb el CanetRock. Aquest àmbit també farà un homenatge a Joan Solà “Campaner”, cap tècnic del festival històric.
Pel que fa al segon àmbit de l´exposició serà 1 dia, i recull imatges dels moments més destacats de la recuperació del festival, l´any passat.
La inauguració d´aquesta important exposició anirà acompanyada d´un concert que es farà aquest divendres, a partir de les vuit del vespre, a la Riera d´Arenys de Mar, amb les actuacions dels grups Búhos, Grup de Folk, Santi Arisa i els arenyencs Space Invaders.

Deixa un comentari