El campió del món de triatló, Javier Gómez Noya, es prepara a Calella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/09/2011

Calella ha estat uns dies la capital del triatló, ja que el campió del món d’aquesta disciplina esportiva, Javier Gómez Noya, s’ha entrenat en aquesta localitat per preparar-se de cara al mundial


L’Ajuntament de Calella fa temps que està treballant per consolidar la ciutat com un referent de l’esport. “Podem comprovar amb satisfacció com cada cop són més els esportistes que trien Calella per completar els seus entrenaments”, asseguren.


Com a mostra d’aquesta voluntat, un clar exemple és el campió del món de triatló, Javier Gómez Noya, que ha tornat a triar la ciutat de l’Alt Maresme per preparar l’última prova del mundial de triatló que es disputarà a Pequín.


Segons també expliquen des del consistori calellenc, Gómez Noya, ja havia estat anteriorment entrenant-se al centre Sport-Àrea Calella. “L’experiència va ser tan positiva que ha escollit novament la nostra ciutat per preparar-se les setmanes més importants de cara al mundial”, afirmen.


L’estada, fins al 5 de setembre, ha tingut una durada de dues setmanes i ha servit perquè l’esportista d’elit practiqui la natació, la bicicleta i el córrer amb un equip d’elit excel·lent (Brenton Cabello i Víctor del Corral), per així entrar al més alt nivell i arribar a Pequín preparat.


Deixa un comentari