Publicat el 28/12/2021

La setmana passada van acabar els treballs d’instal·lació de les grades, així com la substitució de les lluminàries dels focus que no tenien prou potència

 

Des de la col·locació de gespa artificial al camp municipal de futbol municipal de Sant Berger, l’equipament va acumulant millores, a mesura que el pressupost de l’Ajuntament ho permet.

La setmana passada van acabar els treballs d’instal·lació de les grades, que estan formades per dos mòduls situats en un dels laterals del terreny de joc i tenen capacitat per a 90 espectadors, aproximadament, tot i que en aquests moments es recomana observar les distàncies de seguretat interpersonal per evitar els contagis per coronavirus.

El marcador, aviat
Al llarg dels propers dies s’espera que finalitzi el muntatge del nou marcador electrònic, l’entrada en funcionament del qual resta a l’espera de la connexió a la xarxa elèctrica.

El cost de les grades i el marcador ha estat de 15.818 euros, mentre que la substitució de les lluminàries n’ha requerit prop de 5.000 euros més.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Teià

Deixa un comentari