Publicat el 20/10/2016

El camp municipal de futbol de Llefià s’ha reobert de forma parcial després que avui dijous s’hagi col·locat una segona tanca de protecció en la zona on aquest passat dissabte 15 d’octubre es va registrar un despreniment de terres. Des d’avui, un dels camps de Futbol 7 d’aquest equipament municipal ja es pot fer servir per a la pràctica esportiva.

El camp de futbol estava tancat de forma provisional per motius de seguretat des que el passat dissabte es va produir un despreniment parcial d’una de les parets. La decisió de tancar la instal·lació va ser presa conjuntament per l’Ajuntament de Badalona i per part del Club Unificació Llefià. Des de l’Ajuntament es va informar de la situació del camp a la Federació Catalana de Futbol.

Els tècnics municipals van inspeccionar el camp el dilluns 17 per valorar la situació i adoptar les mesures necessàries per reforçar la seguretat i minimitzar els riscos. El dimarts 18 es va col·locar una primera tanca de seguretat i avui s’ha instal·lat una segona amb més alçada a la zona afectada. 

En una segona fase i d’acord amb la concessionària de la piscina municipal de Llefià, situada just al costat del camp de futbol, s’ha acordat que s’hauran de portar a terme unes obres de neteja del talús, d’enderrocament d’un mur i de construcció d’una nova tanca. En una tercera fase es preveuen els treballs que permetrien donar la solució definitiva en tot el terreny.

La regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha explicat que “des de dissabte s’està treballant per reforçar la seguretat del camp i minimitzar els riscos”. “Des del primer moment hem estat en contacte amb els representats del Club i de la concessionària de la piscina per trobar una solució eficaç, garantint sempre la seguretat”, ha indicat la regidora qui també ha afegit “volem agrair a l’Associació de Clubs de Futbol de Badalona que han acollit en els seus camps part dels equips de la Unificació Llefià”.

Deixa un comentari