Publicat el 21/06/2019

La quarta edició del Calella Film Festival es consolida amb un jurat format per personalitats tan importants com Itziar Castro, Jordi Frades, Santi Millán o Patricia Font, entre d’altres

El passat 18 de juny, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el president de l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema, Albert Guinart, i els membres de l’organització Anna Giménez i Joan Armengol, van presentar la quarta edició del Calella Film Festival, que se celebrarà del 21 al 29 de juny. Un cop més, el festival té com a objectiu premiar el talent i l’esforç d’aquells que amb pocs recursos aconsegueixen fer un llargmetratge de qualitat.

Tal i com va explicar el president de l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema, Albert Guinart, el festival estarà format per tres seccions competitives, a més d’activitats, cursos i tallers. Com a plat fort del festival s’entregarà el “Premi Low Budget”, on han participat més de 120 pel·lícules internacionals i que té com a finalitat premiar produccions de baix cost econòmic i directors emergents. Per altra banda, seguint amb la bona acollida que va tenir en l’edició anterior, els “Creative Rosebud Awards”, on es premiaran produccions que superen el límit econòmic que marca el propi festival i així evitar que quedin fora projectes molt interessants i que continuen sent “low budget”. Per últim, enfocat a un públic més jove, s’entregarà el premi “Límit 48 hores”, on hi participaran curtmetratges enregistrats i editats en tan sols 48 hores.

El programa del festival va més enllà i també inclou tallers, xerrades i classes d’interpretació. Així mateix, el ja clàssic Beach Festival començarà enguany l’últim dia del festival i s’allargarà fins el 6 de juliol. Com a novetat d’enguany, la Sala Mozart no serà l’única sala que acollirà sessions del Calella Film Festival, també ho faran al Foment Mataroní, al Centre Parroquial d’Arenys de Mar i als Cinemes Girona a Barcelona.

D’altre banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha destacat que el Calella Film Festival s’ha consolidat com una aposta cultural amb un nivell molt alt de qualitat i excel·lència”. Així mateix, ha recordat que enguany el Calella Film Festival s’expandeix: “Un festival nascut a Calella i promogut per calellencs fa enguany un salt a nivell de la comarca amb projeccions a Mataró i a Arenys de Mar, així com als cinemes Girona de Barcelona”.

Deixa un comentari