Publicat el 04/12/2016

Les temperatures han baixat i en les properes setmanes encara ho faran més. Comença una temporada especialment delicada per als animals més sensibles al fred que estan acollits al CAAD Maresme. Per millorar la seva situació, el Centre fa una crida ciutadana per trobar famílies que puguin acollir aquests gossos que pateixen més a l´hivern: cadells, gossos de pèl curt….

El Centre d´Atenció d´Animals Domèstics de Companyia del Maresme és el servei públic comarcal de recollida i acollida de gossos i gats que han estat abandonats. Gestionat pel Consell Comarcal del Maresme dóna servei a 14 municipis: Argentona, Cabrera de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Sant Iscle de Vallalta, Santa Susanna, Tiana i Tordera.

Ubicat a Argentona (Can Carmany, darrera del cementiri de la població) recull una mitjana anual de 600 gossos i gats perduts o directament abandonats pels seus propietaris.
Tot i l´increment en les xifres de recuperació i d´adopció, encara hi ha prop de 200 gossos i gats que esperen una llar definitiva. Mentre arriba l´adopció, el CAAD compta amb la col·laboració d´una xarxa de voluntaris que treuen a passejar els animals o acullen a casa seva els que s´estan recuperant d´una malaltia o tenen necessitats especials. 

Ara, a l´hivern és un d´aquests moments en què cal reforçar la xarxa de cases d´acollida per donar més benestar als animals més sensibles al fred. 

Les persones interessades han de contactar amb el CAAD Maresme: atencioanimals@ccmaresme.cat

Deixa un comentari