Publicat el 10/12/2021

Després d’un any d’inactivitat per la pandèmia, aquest Nadal torna el Cros d’Alella amb la celebració de la 13a edició

La cita esportiva del 19 de desembre, a més de les proves atlètiques de les diferents categories puntuables per al Cros Maresmenc 2021-2022, inclou també la nova modalitat de la cursa Sumem, una iniciativa de participació oberta i sense classificacions que es va iniciar l’any 2019, amb un recorregut de 1600m pel circuit del Cros.

La inscripció a la cursa Sumem es realitzarà el mateix dia (fins a 15′ minuts abans de la sortida) i cal omplir una butlleta i recollir el dorsal “1” a la taula d’organització, que té el preu simbòlic d’1€ que es destinarà a La Marató de TV3. També hi haurà guardioles destinades a aportacions voluntàries.

Pel que fa a les curses de la competició, consta de recorreguts de diferents dificultats i distàncies adaptats a les diverses categories dels atletes que hi participen.

– Per participar al 13è Cros d’Alella cal fer la inscripció mitjançant el Formulari on-line que trobareu al web:  www.gesport.cat

– Reglament de participació 13è CROS D’ALELLA: https://alella.cat/ARXIUS/2021/esports/13e_Cros_d_Alella.pdf

– Horaris, categories i distàncies: https://alella.cat/ARXIUS/2021/esports/Horaris__categories_i_distancies_13e_cros.pdf

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari