El Bosc Vertical de Dosrius escalfa motors per La Marató 2012 contra el càncer | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/12/2012

Des dels inicis del Bosc Vertical, ara fa 7 anys, el parc d’aventures de Dosrius sempre ha col”laborat amb La Marató que cada hivern s’organitza des de TV3, amb la finalitat de sumar a favor de les donacions que lluiten per la investigació i el tractament de diverses malalties de gravetat.
Aquest any La Marató destinarà totes les donacions per combatre el càncer, una malaltia que, malauradament, a tots ens és molt coneguda i que hem patit amb relativa proximitat o, per què no dir-ho, en ocasions fins i tot hem vençut. Però encara queda molt per conèixer i per treballar a nivell oncològic.
Des del Bosc Vertical aquest any es vol fer una donació més que generosa i, com sempre, totes les entrades de les visites que es rebin el diumenge 16 de desembre aniran íntegrament en donació per aquesta incansable lluita, perquè cada cop estiguem més a prop d’un tractament que en possibiliti pal·liar, guarir, atenuar i finalment vèncer el càncer.
Unint esforços farem que dia rere dia aquesta il·lusió es pugui convertir en una realitat, una causa més que justa i per la qual des del Bosc Vertical es vol col·laborar i posar-hi tants grans de sorra com sigui possible.
www.boscvertical.com

Deixa un comentari