Publicat el 24/10/2016

Per poder-ho dur a terme, informa elmasnouviu.cat, aquesta organització necessita persones voluntàries que durant unes hores dels dos dies de la campanya estiguin presents als establiments comercials on es recullen les aportacions de la població.

L´any passat, al Masnou, no va ser possible cobrir totes les hores als nou supermercats que hi van col·laborar, per la qual cosa el Banc d´Aliments fa una crida per aconseguir-ho en la propera edició. Tot i així, s´hi van recaptar gairebé 20 tones d´aliments.

El Banc dels Aliments és una fundació que lluita contra el malbaratament i promou campanyes d’aportació solidària d’aliments, la més important de les quals és el Gran recapte. A més dels col·laboradors puntuals, un grup de voluntaris permanents organitza el Gran recapte al Maresme.

L’any passat, a la comarca del Maresme es van recollir més de 265 tones d’aliments, que es van distribuir íntegrament entre les més de 12.500 persones que, sota la supervisió dels Serveis Socials dels ajuntaments, són ateses pel Banc mitjançant entitats com Creu Roja, Càritas i d’altres.

Les persones interessades a col·laborar-hi, poden inscriure´s i obtenir més informació a la pàgina web habilitada per la Fundació: www.granrecapte.com

Deixa un comentari