El Banc del Aliments de Barcelona celebra 25 Anys d´Història | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/06/2012

La Fundació Banc dels Aliments de Barcelona compleix enguany 25 anys d´ajut als més necessitats. Aquesta Fundació benèfica, independent i sense ànim de lucre té com a objectiu lluitar contra el malbaratament alimentari i contra la fam d´aquí.
Per commemorar aquesta fita, la fundació organitza un acte 
institucional el dia 25 de juny a les 18h a l’Auditori de CosmoCaixa de Barcelona que comptarà amb la presència de la Molt Hble Sra. Núria de Gispert, Presidenta del Parlament de Catalunya; l’Excm. Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona; l’Hble Sr. Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya; l’Hble. Sr. Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i una breu actuació d’en Joan Manuel Serrat, a més d’una àmplia representació del teixit institucional i empresarial català.
Aquest acte servirà per reconèixer i agrair a voluntaris, entitats i empreses les seves col·laboracions al llarg d’aquest 25 anys.
El Banc dels Aliments de Barcelona distribueix menjar de manera gratuïta a més de 320 entitats benèfiques que, al seu torn, el proporcionen a les persones més vulnerables de la nostra societat.
Gràcies a la tasca de més de 180 voluntaris, el 2012 són més de 120.000 persones que arreu de les comarques barcelonines es poden beneficiar cada mes de l´ajut del Banc dels Aliments de Barcelona (aquesta xifra era de 70.000 el 2009).
Amb motiu d´aquest aniversari, el Banc dels Aliments, comptant amb l´ajut dels seus voluntaris i dels seus col·laboradors (empreses, institucions, persones privades…), organitzarà, a més d’aquest acte institucional, diferents actes a través de les delegacions comarcals de Barcelona per tal de fer arribar el seu missatge, al màxim de gent possible:
“La solidaritat també és un important motor de l´economia”

Deixa un comentari