Publicat el 04/11/2015

En només un any de vida, el Banc de Temps, que va néixer a Vilassar de Mar de la mà de persones a títol individual, entitats i el propi Ajuntament, es va consolidant i des de la seva posada en marxa compta amb 50 persones associades i s´han realitzat un total de 76 hores d’intercanvis.
Actualment, els intercanvis que tenen més èxit són els relacionats amb els arranjaments de roba, conversa en anglès i alemany, classes de TxiKung i feines d’electricitat.
Al llarg d’aquest primer any de vida s’ha convidat a totes les entitats del municipi a participar com a entitats col·laboradores del Banc de Temps i s’han realitzat tres trobades de persones associades i interessades. En aquestes trobades es valoren els diferents serveis que s’ofereixen i sobretot es fan activitats per fomentar les relacions personals entre socis i sòcies com ara la darrera que es va fer al juliol amb una visita pel patrimoni indià que va finalitzar amb un pica-pica preparat pels mateixos assistents.
Els reptes del Banc de Temps de cara al nou any passen per augmentar el nombre de persones associades, incrementar el nombre de participants a les trobades i dinamitzar els intercanvis per fomentar que hi hagi més activitat entre els seus membres.
El Banc de temps disposa de la pàgina web http://www.bdtvilassardemar.net/, l’eina informàtica on les persones usuàries poden conèixer els serveis disponibles, contactar amb altres participants i gestionar les seves hores, ja que el servei funciona sense diners, la unitat d’intercanvi són les hores.
Les persones que no disposin d´Internet i vulguin fer algun tràmit relacionat amb el Banc de Temps poden adreçar-se a l´Ajuntament els dijous de 18 a 20 h i a can Bisa els divendres d´11 a 13 h.
Festa: 1r Aniversari del Banc del Temps
Dia:
dissabte 7 de novembre
Horari: d’11 a 13 hores
Lloc: Plaça Picasso
Activitats: xocolatada, jocs per a infants i conta contes

Deixa un comentari