Publicat el 04/11/2016

Aquest dissabte 5 de novembre, a partir de les 12 h, el Banc de Temps celebrarà el seu segon aniversari. La festa, com sempre, oberta a tota la ciutadania, comptarà amb el concert del grup En veu baixa i un aperitiu als jardins de Can Bisa. 

El Banc de Temps va néixer de la mà de persones a títol individual, entitats i el propi Ajuntament, compta amb 70 persones associades i des de la seva posada en marxa ha realitzat un total de 248 hores d’intercanvis. 

Actualment, els que tenen més èxit són els relacionats amb conversa en anglès i alemany, informàtica i noves tecnologies, relaxació, cuina, restauració de petits objectes, modista, txi-kung i massatge, tot i que se’n fan molts d’altres. Al llarg d’aquest segon any de vida, es van realitzar dues trobades, el 30 de gener i el 2 de juliol, i una parada d’intercanvi de llibres per Sant Jordi. En aquestes trobades es valoren els diferents serveis que s’ofereixen i sobretot es fan activitats per fomentar les relacions personals entre socis i sòcies. Enguany s’ha posat en marxa el primer dijous de cada mes, a la tarda, una parada d’intercanvi de llibres i cromos a Can Bisa.

Augmentar el nombre de persones associades i incrementar els intercanvis, els reptes que es van marcar per aquest segon any de vida, s’han assolit. De cara a l’any vinent es vol incrementar el nombre de participants a les trobades i dinamitzar l’activitat de tallers impartits per persones associades els dijous a la tarda a Can Bisa. 

Deixa un comentari