Publicat el 04/08/2019

El Balís ha organitzat aquesta festa per recaptar fons destinats a la construcció del Pediatric Cancer Center a Sant Joan de Déu, als Germans Franciscans de la Creu Blanca i a ASSIS Centre d’Acollida

L’èxit de la festa “Balís Solidari” a Sant Andreu de Llavaneres, del passat 19 de juliol, és innegable: 620 comensals van gaudir d’un magnífic sopar a la platja del club amb el posterior concert del grup de música solidària PorFinViernes, que van fer ballar a tothom a ritme de grans clàssics del rock.

El sopar pretenia recaptar fons per a tres entitats relacionades amb el club: ASSIS Centre d’Acollida, Germans Franciscans de la Creu Blanca de Llavaneres i la campanya Fem un Box ParaLosValientes, que El Balís va posar en marxa l’any passat i que porta ja recaptat vora 15.000 dels 50.000€ que es necessiten per finançar un box totalment equipat pel Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu.
No només els assistents al sopar van mostrar la seva solidaritat. Els col·laboradors habituals del sopar i nous patrocinadors van col•laborar amb els bons resultats i en l’èxit que contribuirà a 3 grans projectes que busquen el millor per a la nostra societat. Van contribuir-hi Bodegues Torres, Adis, Saborit, Turris, Casa Gay, Barna Porters, Quadis, Alta Alella Mirgin, Boca Balís i PorFinViernes.
En total s’han recaptat 11.329,50€, dels quals 7.854,50 han estat els donatius directes de la venta de tiquets i consumicions, 975€ recaptats directament al projecte de Sant Joan de Déu i una aportació directa d’El Balís de 2.500€
Les entitats rebràn: 1.500€ ASSIS Centre d’Acollida; els Germans Franciscans de la Creu Blanca de Llavaneres, 2.500€ i per la campanya Fem un Box ParaLosValientes de Sant Joan de Deu s’hi destinaran 6.819,50€ (510€ van ser donats durant la festa directament a la campanya online).

Una vegada més els socis i amics d’El Balís han demostrat que la solidaritat i la responsabilitat social està a l’ADN dels que formen el Club.
Link de la campanya: https://www.paralosvalientes.com/p2p/8/elbalis

 

Deixa un comentari