Publicat el 10/12/2019

Fins al 15 de desembre, El Balís, amb la resta de ports esportius que configuren l’ACPET, promocionarà la seva oferta nàutica, esportiva, cultural, gastronòmica i d’oci al Saló Nàutic de París

 L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) participa un any més al Saló Nàutic de París, el Nautic Paris Boat Show, en representació de tots els seus associats. El Port Balís, com a membre de l’ACPET, també hi serà present per mostrar la seva oferta als més de 200.000 visitants que s’hi esperen durant els nou dies que dura la fira i oferirà diverses promocions a tots aquells interessats que visitin l’estand i estiguin interessats en la costa Maresme Barcelona.

El Saló Nàutic de París és un dels certàmens de referència en què el visitant podrà trobar representats tots els sectors de la indústria nàutica així com les principals novetats pel que fa a iots, llanxes de motor i embarcacions d’esbarjo i una àmplia selecció d’empreses i promotors turístics d’arreu del món.
Del 7 al 15 de desembre als 130.000 m2 de l’exposició Porta de Versailles s’hi esperen més de 200.000 persones que visitaran els més de 800 expositors de 25 països que configuren l’exposició de nàutica més gran del món.

El Balís, situat a localitat de Sant Andreu de Llavaneres, amb unes instal·lacions òptimes per a la pràctica de la vela i una gran capacitat d’organització de grans esdeveniments i de competicions de gran rellevància, és un punt de referència dins de la nàutica d’Europa.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari