El Balís de Llavaneres, distingit com el 4t millor club espanyol del 2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/03/2012

 

Es reconeix el gran volum d´esportistes que mou el club així com els bons resultats obtinguts en campionats nacionals i internacionals


Més de 300 persones es van reunir el divendres 23 de març a Madrid en la Gala de la Vela de la RFEV, celebrada a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, per retre homenatge a tots els regatistes espanyols que han participat en Jocs Olímpics. La Gala de la Vela va ser presidida pel secretari d´Estat per l´Esport, Miguel Cardenal, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, la vicepresidenta del COE, Theresa Zabell, el president de la Federació Internacional de Vela (ISAF), Goran Peterson, la vicepresidenta de la ISAF Teresa Lara, i el president de la RFEV, Gerardo Pombo.


L´homenatge als regatistes participants en Jocs Olímpics des de París 1924, celebrat amb motiu del vintè aniversari de Barcelona 1992, va ser el moment més emotiu d´una cerimònia en què també es van distingir amb els premis destacats als esportistes, institucions, empreses i mitjans de comunicació més importants de l´any passat.


El Balís ha estat el 4t millor club d´Espanya del 2011, tan sols precedit pels clubs nàutics de Santander, Gran Canaria i Sevilla, gràcies al gran volum d´esportistes que mou el club així com pels bons resultats obtinguts en campionats nacionals i internacionals. Carlos Malagrida, els president de l´entitat, va ser l´encarregat de recollir aquest guardó.


Fins a 25 regatistes olímpics històrics van acudir a la crida de la RFEV per ser homenatjats per tota la vela espanyola. A ells es van unir algunes de les promeses de la vela espanyola, esperances per equips olímpics del futur, com els regatistes d´El Balís Carlos Robles i Florian Trittel, que van pujar a l´escenari per recollir la distinció de millors esportistes juvenils (gràcies a haver guanyat el campionat d´Europa, el Campionat del món juvenil entre altres títols de la temporada).


El club se sent profundament orgullós d´haver rebut aquesta distinció que, en paraules del comodor del club, Pepe Sánchez, “és un reconeixement a la tasca de tots aquells que han contribuït a que El Balís sigui actualment un club de referència, i és un èxit que ha d´encoratjar a seguir treballant per la promoció de la vela i els esports nàutics amb el mateix entusiasme i intensitat que hem demostrat fins ara”.


L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres felicita el CN El Balís per aquest important reconeixement. “Per al poble de Llavaneres és un gran orgull”, ha destacat l´alcalde, Bernat Graupera.


 

Deixa un comentari