El BadalonaCIN acull el XLI Congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/10/2011

CEl Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acull el dimarts 25 d’octubre la celebració del XLI Congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC)la Jornada tractarà solre les  “Perspectives de futur de la policia local a Catalunya”.


El congrés començarà a les 9.30 hores amb les intervencions del president de l’ACCPOLC i superintendent en cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández; i del vicepresident d’aquesta mateixa associació, Josep Palouzié. A continuació tindrà lloc l’acte d’inauguració a càrrec de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.


Els organitzadors del congrés consideren que en aquests moments de crisi econòmica a nivell global s’han de plantejar noves perspectives de futur a mig i llarg termini per tal d’assolir nous conceptes i estratègies professionals per poder garantir la seguretat i la convivència al servei del ciutadà.


Durant la jornada es presentaran diferents ponències en les quals intervindran el fiscal de seguretat Vial de Barcelona, Juan Carlos Padín; l’inspector cap de la Policia Local de Mollet, Jaume González; la directora del Center for Evidence-Based Corrections de la Universitat de Califòrnia, Susan F. Turner; el magistrat jutge degà de Barcelona, Josep Maria Noales; la jutgessa del jutjat número 3 de Primera Instància de Santa Coloma de Farners, Mónica Cervetto; i el director general d’administració de Seguretat de la Generalitat de Catalunya, Andreu Joan Martínez, qui farà la cloenda de la jornada, a les 14 hores.

Deixa un comentari