El 7 d’octubre tindrà lloc la segona sessió del i Ral·li Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/09/2012

Parc de turons entre la plana i el mar. Constituït per tres unitats –la Conreria, Sant Mateu i Céllecs–, el parc té un paper ecològic fonamental perquè posa en contacte el litoral amb les valls interiors. Un clima mediterrani i la situació estratègica que presenta han fet que l’home s’hi estableixi de ben antic; dòlmens, restes ibèriques, ermites i castells conviuen amb masies encara envoltades de conreus.
El diumenge 7 d’octubre tindrà lloc la segona i darrera sessió del I Ral·li fotogràfic al qual us convidem a participar.


Amb l’arribada de la tardor, el Parc estrena nou vestit. Hi ha convidats que marxen i altres que comencen a arribar. És  hora de fer rebost, i d’aprofitar el dia, el sol vol marxar abans a dormir….Vine a gaudir-ne, i a captar-ho amb complicitat.


Us esperem a la Roca d’en Toni (Vilassar de Dalt), on es faran les inscripcions de 9 a 11h. Podeu acudir amb qualsevol dispositiu que faci fotografies (càmeres, mòbils, tablets, etc.)


Consulteu les bases a www.diba.cat/parcsn/litoral

Deixa un comentari