El 31 de març de 2012, El Dau Mataró tancarà les portes. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/01/2012

 Fa gairebé 4 anys, els sis socis del Dau empreníem un estrany viatge amb nervis i il·lusió pel misteriós món de la cultura i la restauració i ens llençàvem a l’aventura d’aixecar un projecte molt ambiciós per a la ciutat de Mataró. Passat aquest temps, més de 300 concerts amb artistes de primer nivell, més d’una quarentena d’exposicions de pintura i fotografia, desenes de representacions teatrals, monòlegs, recitals de poesia o múltiples tastos de vins són una mostra tant de l’èxit assolit com de l’esforç i dedicació que hi hem posat. Tot i així, considerem que ha arribat l’hora d’iniciar una nova etapa i afrontar nous projectes personals que impossibiliten seguir donant a El Dau l’estima i l’atenció que es mereix.
El balanç d’aquests 4 anys és molt positiu i ens fa sentir orgullosos de la tasca cultural que hem realitzat per a la comarca del Maresme i, especialment, Mataró. En una època econòmicament complicada on la cultura ha estat “retallada” i “oblidada” nosaltres hem apostat fort per seguir fidels al nostre projecte original. La creació del Cicle d’Autor, la participació en El Cicle de Músiques Tranquil·les o el Festival d’Art Urbà SpraySound, la col•laboració amb la Mostra d’Art Social, l’Aula de Teatre de Mataró o altres iniciatives socials són un petit tast dels projectes empresos i del compromís assolit. L’èxit més gran, però, ha estat el de convertir El Dau en un espai de promoció,  difusió i reunió de joves talents amb inquietuds culturals en els àmbits musical, teatral, pictòric, fotogràfic o poètic. Un espai on tothom, d’una manera o una altra, ha trobat la seva via per a expressar-se.      
Aquest esperit d’orgull que ens omple és el que ens porta a organitzar un gran fi de cicle durant els propers dos mesos i mig on recuperarem les propostes més atractives que han passat pel Dau i d’altres que mai ho han fet i que de ben segur que us sorprendran. Rafa Pons, Cesk Freixas, El Niño de la Hipoteca, Cris Juanico, Shuarma, Lucas Masciano i molts d’altres ens ajudaran a acomiadar El Dau de la manera que es mereix.


Gràcies pel vostre suport durant aquests quatre anys.
El Dau
www.eldau.cat

Deixa un comentari