Publicat el 22/12/2021

Acabem l’any amb el Parc de Nadal, propostes de joc i lleure per a infants d’1 a 12 anys i joves al Poliesportiu municipal i al Camp municipal de Futbol.

L’Ajuntament de Montgat organitza una nova edició del Parc de Nadal, que s’espera que es pugui desenvolupar amb més normalitat després que l’any passat tingués moltes limitacions per l’alt risc de contagi de la covid-19.

Estarà obert al públic el dimecres 29 i el dijous 30 de desembre, de 10 h a 13 h i entre les 16.30 h i les 19.30 h. Com cada any, el Parc de Nadal és un espai de joc, habilitats, esports i creació on els nens i nenes del municipi gaudeixen d’una estona de diversió. Hi haurà activitats per a infants d’1 a 12 anys i un espai de joc específic per a infants d’1 a 5 anys.
El Parc de Nadal es farà al Poliesportiu Municipal Sílvia Domínguez i serà una activitat gratuïta i d’accés lliure, tot i que l’aforament estarà limitat i s’hauran de seguir els protocols de seguretat que dictin les autoritats sanitàries.

A més, els dies 29 i 30 de desembre d’11 a 13 h s’han programat dues activitats esportives i de lleure per a joves a partir de 12 anys.
Així el dimecres 29 el jovent de Montgat podrà gaudir amb l’activitat Bubble Football i dijous 30 amb l’Archery Tag.
Les dues activitats es faran al Camp municipal de futbol i caldrà fer inscripció prèvia a www.entrapolis.com 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari