Publicat el 21/10/2015

A partir del dissabte 24 d’octubre la renovada ´La Poma BikePark´ obre les seves portes.
Es tracta d’un complex lúdic i esportiu per a les persones aficionades tant a la bicicleta com al monopatí. La zona té 28.000 m2 de superfície i es troba a la carretera dels Sis Pobles, al costat de la carretera d’Enllaç i a sobre de l’autopista C-32.
La Poma està distribuïda en diferents espais, alguns ja existents i altres, nous:
– 2 piscines o bowls (1 per a bicis i l´altra per a monopatins)
– Trial
– Espai d´street amb obstacles/tanques
– Zona de salts
– Piscina d´escuma
L’equip de govern vol que La Poma esdevingui un equipament lúdic i esportiu de caràcter familiar que sigui tot un referent a Europa. Està prevista també per a més endavant la instal·lació de vestidors, lavabos i bar; la millora de l’enllumenat i crear una zona d’iniciació amb l’objectiu a mig termini de disposar d’una escola de bicicleta i monopatí.
Les obres de millora i ampliació de La Poma tenen un pressupost de 200.000 euros, una part d’aquest, subvencionada per la Diputació de Barcelona.


Participació de bikers i skaters de Premià de Dalt
Per a fer l’equipament, es va crear una comissió amb la participació de l’Ajuntament, el responsable del Club BTT Premià de Dalt, Josep Manel Martos, “bikers” i “skaters” – entre ells, els veïns de Premià de Dalt, Àlex Casanovas i Marc Garriga- amb l’objectiu de millorar i ampliar un equipament que reunís les característiques per a fer esport en les millors condicions i amb total seguretat.
Gratuït pels veïns
La gestió de l’equipament és a càrrec del Club Ciclista BTT Premià de Dalt. L’accés serà gratuït per als veïns/es de Premià de Dalt mentre que les persones de fora del municipi hauran de pagar una quota que es destinarà, íntegrament, al manteniment de La Poma.
A la inauguració, que tindrà lloc el proper 24 d’octubre, a les 17 hores, hi haurà una exhibició de BMX i skate, i després, pràctica lliure de les persones assistents. Ha confirmat la seva assistència l´skater Danny León, 3r a la Copa del Món d´Skate celebrada aquest any a Vigo.

Deixa un comentari