El 2 i 3 d’octubre, inscripcions a la programació d’activitats per a la gent gran del darrer trimestre de l’any, a Vilassar e Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/10/2012

La Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran ja té preparat el nou programa d’activitats per promoure l’activitat física, la cognitiva i la de lleure entre la gent gran. Les inscripcions per als cursos i tallers del darrer trimestre de l’any es fan aquest dimarts i dimecres, 2 i 3 d’octubre, de 16.30 a 18.30 h, a l’Escola Nàutica.


Entre les novetats destaquen el taller de Bollywood, el de grafologia, el d’explicar contes als infants o el d’art floral. Altres com el de mandales, el d’activitat física dirigida, els cursos d’iniciació a la informàtica, el taller per preparar un musical per a la Setmana de la gent gran, el de la memòria de primer nivell o els cursos de country i txi-kung continuen davant la bona acceptació dels usuaris.


L’Ajuntament ha editat un fulletó amb la informació detallada d’aquestes activitats i també amb les que organitzen el Centre Cívic del Passeig, el de Lluís Jover i la Biblioteca. Des d’aquest equipament cultural s’ofereixen voluntaris per portar a casa de persones de mobilitat reduïda llibres o altres documents de la biblioteca o bé fer lectura en veu alta a domicili a persones amb poca o nul·la visió.

Deixa un comentari