El 10 i 11 de novembre, nova convocatòria del Bateig de Mar a Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2012

La Federació Catalana de Vela i la Diputació de Barcelona han informat que encara queden 90 places lliures per realitzar nous batejos de vela. És per això que el CN el Balís obre de nou el termini d´inscripció per participar en el l Bateig de Vela. Les classes es faran els dies 10 i 11 de novembre, al matí, i s´adrecen als alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de les tres escoles de Llavaneres que encara no han pogut gaudir d´aquesta activitat. Els primers batejos de vela es van fer el cap de setmana del 27 i 28 d´octubre i l´experiència dels participants va ser excel·lent


Per tal d´apropar el món de la vela i el mar als infants, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Vela a través del Club Nàutic El Balís, tenen la iniciativa de promoure conjuntament el projecte “Bateig de Mar” per a 140 escolars de Sant Andreu de Llavaneres dels cursos de 4t, 5è i 6è de primària.
Dins d’aquest projecte es vol oferir als alumnes dels centres educatius de la vila a participar a unes jornades durant les quals es podrà fer un tast de la navegació a vela.
L’horari de l’activitat serà els propers dies 11 i 12 de novembre, d’11 a 14h a l´Escola de vela del Club Nàutic El Balís situada a la façana marítima de Sant Andreu de Llavaneres (un cop dins el port Balís, dirigir‐se a l’edifici Blau del centre del port) – 1 dia d’activitat per alumne.
L’activitat consta de dues parts:
una hora i mitja de navegació a vela amb monitor per veure el litoral de Sant Andreu des d’una nova perspectiva i descobrir les sensacions de la navegació a vela, ajudats per l’impuls del vent. I una segona part d’una hora i mitja que consisteix en un taller de nusos, on els infants podran aprendre a realitzar els nusos mariners més utilitzats.
L’activitat és totalment gratuïta per a tots els alumnes dels CEIPS de Sant Andreu de Llavaneres.
Després de l’activitat del mes d’Octubre El Balís disposa encara de 90 places per oferir als escolars que no es van inscriure en la primera jornada. En el full d’inscripció de l’anvers cal omplir totes les dades i marcar el dia en què es farà l’activitat. Places limitades fins a omplir les places del dia reservades – 45 alumnes per dia.


Equipament que cal portar cada alumne:
– Gorra o visera.
– Crema protectora.
– Calçat esportiu.
– Para vents – impermeable.
– A la motxilla: muda de recanvi.

Deixa un comentari