Publicat el 02/07/2020

Agents de la Policia Local de Caldes d’Estrac, protagonitzen un  destacat servei,  després d’una trucada d’alerta de veïns del municipi davant la sospita d’un intent de robatori i on es va descobrir una plantació de marihuana en el seu interior

Els fets van passar en rebre la Policia Local una trucada on es va comunicar que persones desconegudes havien tractat d’entrar en un habitatge d’una zona residencial. En arribar la Policia Local i ser sorpresos, van marxar del lloc. Eren 3 individus que van emprendre una fugida entre la mala herba de l’habitatge pròxim.

La Policia Local va iniciar una persecució i durant la mateixa es va localitzar prop del lloc el vehicle en el qual es varen desplaçar els delinqüents, alertant als efectius que s’extremessin les mesures de seguretat personal per la perillositat.
Els agents van realitzar una inspecció a l’interior de l’immoble a la recerca de més sospitosos, però no van trobar a cap persona a l’interior, encara que si van trobar una important plantació, amb més de 100 plantes de marihuana, i gran quantitat d’útils pel seu cultiu.
Després d’aquesta troballa casual, es va demanar cobertura a Mossos d’Esquadra per fer-se càrrec de les diligències dels efectes descoberts, i davant la importància per a la recerca que els mateixos mossos portaven fent a membres d’una banda dedicada al tràfic de drogues.

Així, en aquesta troballa als agents de la Policia Local de Caldes d’Estrac, varen trobar en el seu interior diverses habitacions dedicades al cultiu i assecat de les plantes, elèctrics llums de gran potència, sistemes de reg i diversos útils per a la plantació, així com una arma de foc. Els Mossos s’han fet càrrec de la recerca dels sospitosos i de tota la investigació.

Davant aquesta excel·lent operació tan important, el regidor de Governació, Joan Baró ha declarat “vull felicitar a la Policia Local del Municipi pel seu magnífic treball i professionalitat. Enhorabona a tot l’equip!”

 

Deixa un comentari