Publicat el 28/07/2015

L´Ajuntament ha editat la quarta edició de la guia d’activitats extraescolars d’Alella, en la qual es recull tota l’oferta pública i privada que s’ofereix al municipi per a infants i joves de 3 a 16 anys. És el quart any consecutiu que l’Ajuntament edita aquest recurs amb l’objectiu de facilitar a les famílies la informació, d’una manera pràctica i resumida, de tot el ventall d’opcions formatives, esportives, musicals, artístiques, lúdiques o culturals que ofereixen els serveis públics, les entitats o empreses privades fora de l’horari escolar.
Per a la seva confecció i publicació, en la qual intervenen diferents Regidories, l’Ajuntament compta també amb la participació de les AMPA dels centres educatius, i de tot un seguit d’entitats, centres i empreses que ofereixen activitats extraescolars, i que col·laboren econòmicament en el finançament de l’edició i en el repartiment de la guia.
La informació està estructurada en sis àrees temàtiques que agrupen les diferents activitats: esports, expressió, idiomes, música, reforç escolar i tecnologia. A més s’inclou un directori amb les dades de contacte dels diferents centres i serveis i les dates d’inscripció.  Se n’han editat 4.000 exemplars que es distribuiran a totes les llars, als centres que imparteixen les activitats i als equipaments municipals. El document també es pot consultar per Internet des d’aquest webb:
http://www.alella.cat/ARXIUS/2015/Educacio/GuiaExtraescolarsALELLA.pdf

Deixa un comentari