Publicat el 27/11/2019

L’Ajuntament de Cabrils recupera, amb un nou format, la fira ecològica que s’havia celebrat anys enrere

Aquest dissabte 30 de novembre, de 10 del matí a 10 de la nit, els Horts de Santa Creu acolliran l’EcoFira de Cabrils, una cita dedicada a l’ecologia.
Més d’una vintena d’expositors locals i de la comarca compartiran espai on, durant tot el dia, els visitants podran conèixer diferents associacions ambientals, degustar productes de qualitat i proximitat, adquirir productes d’artesania i gaudir d’una gran oferta d’activitats lúdiques per a tots els públics.
Al llarg de la jornada es duran a terme xerrades relacionades amb l’ecologia i el medi ambient, jocs familiars per aprendre sobre la importància de la correcta gestió de residus i un espectacle de personatges fets de materials reciclats.
La Fira estarà complementada amb foodtrucks per ampliar l’oferta gastronòmica i lúdica. Tampoc hi faltarà la música, els assistents podran gaudir del tradicional Vermut musical amb Alícia Vida i acomiadar la fira amb la música en viu d’Hugo & Lidia.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cabrils recupera, amb un nou format, la fira ecològica que s’havia celebrat fa anys, amb l’objectiu de poder instaurar-la com un esdeveniment anual.

 

 

Deixa un comentari