Publicat el 14/07/2023

La Parròquia 3 Viles ha organitzat dues processons per commemorar la patrona dels pescadors. Mariners, pescadors i tota mena de navegants li reten culte perquè els protegeixi dels perills del mar

 

 

Aquest dissabte 15 i diumenge 16 de juliol la Parròquia 3 Viles ha organitzat dues processons coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme, que és el 16 de juliol i esdevé una data assenyalada per moltes poblacions de la costa catalana.

Les activitats s’han organitzat des de la Parròquia 3 Viles de Llavaneres, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, el Club Nàutic El Balís, la Creu Roja i l’Associació de Pescadors de Caldes d’Estrac.

Els actes que han preparat per celebrar la festivitat començaran el dissabte 15 de juliol amb la missa de vigília a la Capella del Carme de Caldetes, a les 19 hores.
Seguidament, començarà la processó fins al Port Balís (el recorregut transcorrerà pel passeig dels Anglesos i el passeig Marquès de Casa Riera).

L’endemà, diumenge 16 de juliol, s’ha previst una missa al Club Nàutic El Balís, a les 18 hores.
Tot seguit es farà la processó marítima des de port amb desembarcament de la imatge del Carme a la platja de Caldes, on es beneirà la Verge i es presentaran les ofrenes abans d’anar cap a la parròquia.

Finalment, a les 20.30 hores, hi haurà la missa solemne a la Capella del Carme de Caldes d’Estrac.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari