Dues escoles de Mataró actuaran al Palau Sant Jordi dins l´espectacle L´Home del paraigua del compositor Juan Martínez Colás | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/11/2012

La representació tindrà lloc el proper 1 de desembre al Palau Sant Jordi, comptarà amb la participació de l´Escola de Dansa Gemma Bartra i l´escola de dansa Dunia


L’home del paraigua és una òpera-collage de Joan Martínez Colás estrenada l’11 de setembre de 2010 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en la que van participar més de quatre-cents artistes.  L’autor dona la possibilitat a artistes i entitats d’afegir-se als professionals que realitzaran l´espectacle al Palau Sant Jordi. En aquest moment, ja hi ha confirmada la participació de 50 entitats i escoles, entre les que hi ha l´escola de dansa Gemma Bartra i l´escola de dansa Dunia de Mataró. També es comptarà amb la presència de cantants d’Alemanya i músics d’Andalusia.


Inspirada en la vida i obra de Vicenç Ferrer l’òpera-collage inclou cançons dedicades als infants, a la gent gran i a les persones amb discapacitat a més de tenir moments per que els grups de cultura popular, dansa, performance o teatre puguin desenvolupar diverses accions.


Amb el lema  «Llança-t´hi!» es va animar a col·lectius artístics i a persones individuals a participar a l´espectacle. Actualment ja s´estan realitzant diversos tallers previs per treballar l’obra, fent possible que fins i tot persones sense experiència o formació artística prenguin part d’aquest gran espectacle, amb uns resultats artístics excel·lents.


El concert que es farà el proper 1 de desembre al Palau Sant Jordi serà el colofó de la gira que han realitzat per tot Catalunya amb actuacions a Terrassa, l´espluga del Francolí, Igualada, Palafurgell, Gavà, Mataró, Tarragona i Lleida i que continuarà després del Sant Jordi.


Les entrades es poden adquirir a través de https://www.telentrada.com/. El preu de les entrades va dels 20€ als 90€
Més informació: http://www.joanmartinezcolas.com/

Deixa un comentari