Publicat el 30/09/2019

El proper 12 d’octubre, a partir de les 10 h, el municipi tornarà a participar a les Jornades Europees del Patrimoni 2019, una iniciativa que reivindica la riquesa patrimonial de Catalunya a través d’activitats gratuïtes, lúdiques i pedagògiques per tot el territori

Dosrius tornarà, un any més, a participar activament en les Jornades Europees de Patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat. D’aquesta manera, el dissabte 12 d’octubre, el municipi s’unirà als centenars de localitats i entitats de tot Catalunya que també celebraran la jornada.

Segons informa l’Ajuntament, aquesta jornada tindrà lloc la Ruta guiada pels tresors del Patrimoni religiós i industrial antic de Canyamars i El Far (Dosrius), a càrrec de l’Escola de Natura del Corredor (ENC). Es realitzarà des de les 10 h del matí (on tindrà lloc la sortida des de l’Església de Canyamars) a les 13.30 h del migdia. Durant la ruta, es podrà descobrir i visitar l’Església de Canyamars, el Pou de Glaç, El Molinot i, finalment, el Santuari del Corredor. La visita permetrà submergir-se en la història i el passat, i és una gran oportunitat per conèixer la riquesa i l’atractiu paisatgístic i arquitectònic del nostre entorn més proper.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa que programa activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural català a la ciutadania.

Deixa un comentari