Publicat el 05/11/2014

El llavanerenc Joan Serra i la masnovina Laia Cuevas van proclamar-se campions de la primera edició de la duatló Inndòmit de Sant Andreu de Llavaneres. Organitzada per l’empresa d’esdeveniments esportius Besttrail, la duatló va arrencar a les nou del matí, amb 135 duatletes, des del passeig de Jaume Brutau.
Els participants van seguir uns circuits centrats en els corriols d’Onze Pins, Turó de l’Oriola, Can Lloreda, la Serra de Polseruda, el Turó d’en Palletes, el Turó de Llorita i Can Xerrac. La Regidoria d´Esports valora molt positivament aquesta primera edició de la duatló Insdòmit i encoratja Besttrail a donar continuïtat al projecte.
La prova consistia en completar cinc quilòmetres de cursa de muntanya a peu, 20 quilòmetres “molt tècnics”, segons detallaven des de l´organització, que estaven previstos per fer en bicicleta de muntanya, i 2,5 quilòmetres finals, de nou, a peu. Un circuit “preciós” que, en paraules del director de la Inndòmit, Pere Tutusaus,
“neix amb la voluntat de convertir-se en referència en els duatlons de casa nostra”.
A les victòries de Joan Serra i Laia Cuevas, s´hi ha de sumar el bon paper realitzat pel tàndem maresmenc format pels mataronins Edu Serra i per Jordan Olivera, que van ser els primers en completar el circuit per equips, en categoria masculina. En equips mixtes, la parella de Besttrail Race Team, Xènia Pallarés i Javi Hernández, van ser els primers a travessar l´arc de meta en la seva categoria.


Duatló infantil
Per implicar també als més petits, Besttrail va apostar per incorporar, a partir del migdia, un traçat infantil. Una quinzena de nens i nenes, d´entre 4 i 15 anys, van voler fer un tastet de gairebé un quilòmetre del què és una duatló. En aquest cas, el guanyador absolut va ser un benjamí, Carlos Gámez, arribat a Llavaneres des de Bigues i Riells, al Vallès Oriental.
La voluntat de Besttrail, segons avança el director de la cursa, és “repetir l’experiència l’any vinent” i es mostra “content” amb els resultats d’aquesta primera edició de la Inndòmit Duatló de Llavaneres.
CATEGORIA: INDIVIDUAL ABSOLUTA INNDÒMIT 2014
Categoría masculina
1r. Joan Serra 01:44:48
2n. Aritz Zuñiga
3r. Isam Mounir
Categoría femenina
1ra. Laia Cuevas
2na. Anna Fuentes
3ra. Núria Rodríguez

Deixa un comentari