Publicat el 16/11/2015

Per part de Vilassar de Mar es van inscriure tres grups, Balheim, Udol i Mashroom, i els dos primers han passat a la final. Balheim, en la categoria B, per a joves d’entre 21 i 30 anys, i Udol, a la categoria A, de 16 a 20 anys.
Balheim està integrat per Sergi Fernandez-Santacruz (guitarra elèctrica), Francesc López (bateria), Marc López (guitarra elèctrica), Jordi Carrera (teclats) i Samuel Garcia (veu) i fan música folk-metal.
Udol, amb un estil que defineixen com a reggae-vaineru, està format per Pol Pla (guitarra i veu), Júlia Botella (veu) i Salvador Induráin (bateria i percussió).
Remolke del Masnou i Remember The Fall de Montgat són els altres finalistes de la categoria A i Som Guineus i Oppossed, tots dos de Montgat, els de la categoria B.

Els guanyadors es decidiran el 28 de novembre en un concert en directe, obert a tothom, al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils, que enguany és l’Ajuntament organitzador.
Dissabte 28 de novembre, a partir de les 19 hores i amb entrada gratuïta començarà la final de la categoria A amb els grups Remember The Fall, Remolke i Udol, i a les 23 hores la final de la categoria B amb Som Guineus, Balheim i Oppossed.
Un cop acabats els concerts del concurs, i mentre el jurat es reuneix per deliberar, actuaran els guanyadors de la Categoria B de l´edició del 2014, The Rooftops. Un cop acabat el seu concert es donaran a conèixer els grups guanyadors, prèvia deliberació del jurat, format per Jordi Novell, representant d’Enderrock, Tomàs Robisco, enginyer de so, productor musical i director de Bucbonera Studios de Caldes de Montbui, i Lluís Cots, músic i productor musical.
Els guanyadors del concurs, en les dues categories, tindran com a premi la gravació d’una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons i assessorament musical personalitzat.
El guanyadors de la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), també obtindran com a premi un concert de presentació en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2016.

Deixa un comentari