Dos detinguts per robatori i furt d’ús de ciclomotor a Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/11/2012

El passat diumenge 25 de novembre pels volts de les 13 hores una patrulla de Seguretat Ciutadana va ser requerida per un grup de persones. La patrulla va observar que tenien retinguda a una persona al terra que manifestava que havia sostret una motocicleta que es trobava allà al costat. Els agents fan comprovacions i la motocicleta  constava com a sostreta des de principis d´aquest mes de novembre.
Les persones manifesten que havia marxat corrent un altre individu amb una jaqueta de color negre i amb xandall. Aquesta informació és passada a la resta de patrulles que fan recerca per la zona.
El titular del vehicle es va personar al lloc i va manifestar que feia una estona que havia localitzat la seva motocicleta estacionada al carrer i que havia anat al seu domicili a buscar les claus mentre que uns amics feien vigilància de la motocicleta.
Aquestes persones van observar com dos individus anaven a agafar la motocicleta i un d´ells va poder ser retingut però l´altre va sortir corrent.
Posteriorment una patrulla amb vehicle policial de paisà va observar a Torrent Amell amb Camí del Mig un jove amb la mateixa descripció donada per la patrulla i que davant les preguntes de la patrulla aquesta persona va manifestar voluntàriament que es trobava amb un amic seu.
Aquesta persona va ser portada fins a la posició dels testimonis que el van reconèixer sense cap tipus de dubte com el segon individu que havia sortit corrent.
La motocicleta  es va trobar forçada en la part frontal i presentava diversos danys.


Es va detenir a les dues persones: 
-Ahmed B H Z de 19  anys d’edat de nacionalitat marroquina i veí de Premià de Mar.  Compta amb 1 antecedent. Passa a disposició del Jutjat d’instrucció  1 de Mataró que en decreta llibertat amb càrrecs. 
L´altre és menor d’edat, després de declarar,  Ficalia de Menors deixa sense efecte la detenció.

Deixa un comentari