Publicat el 22/04/2017

En ser identificats per la Policia Local, els sospitosos van intentar fugir forçant una persecució pels carrers del municipi.

La Policia Local de Dosrius va detenir el passat 19 d’abril dos homes, veïns de Palau-Solità i Plegamans, transportant 34 quilos de marihuana en una furgoneta de lloguer amagats en diverses bosses industrials, segons informa l’ACN.

Les detencions es van produir després que una patrulla policial sospités d’una furgoneta que feia moviments estranys a la ronda Francesc Macià del Municipi. Quan la van voler aturar, el conductor va intentar fugir obligant la patrulla a perseguir el vehicle.

Finalment, la van interceptar a la carretera B-510 en direcció Argentona. Tots dos detinguts va ser posats a disposició judicial el mateix dia. En l’últim any, Dosrius ha registrat un significatiu augment dels fets delictius relacionats amb el tràfic de drogues. Concretament, s’han realitzat sis detencions per aquests fets, s’han obert 28 expedients sancionadors i s’han localitzat diverses plantacions de marihuana.

Deixa un comentari