Publicat el 11/07/2019

L’Associació de Dones Empresàries del Maresme i Barcelonès Nord, Dóna’t un Impuls, celebra els seus primers cinc anys de vida en un acte que va comptar amb l’assistència de l’alcalde, David Bote

El passat divendres 6 de juliol es va celebrar l’Assemblea General de sòcies de Dóna’t un Impuls que va culminar amb la celebració del seu cinquè aniversari al mateix hotel Atenea Park, al port de Mataró.
L’Assemblea va ratificar l’alta de noves sòcies i l’entitat ja compta amb un total de 77 sòcies. Durant l’Assemblea, la presidenta Anna de Quirós, va anunciar les noves activitats per aquest any, com la celebració anual de la Jornada Alimenta el teu negoci, que se celebrarà el pròxim 27 de setembre i el viatge d’Aterratge que tindrà lloc a l’octubre, i que aquest any té com a destí Dublín, per visitar les empreses de la Silicon Valley d’Europa.
Tanmateix, i com a fets destacats, l’associació va presentar la nova web (www.donatunimpuls.com) amb un complert directori que té per objectiu millorar la visibilitat de les empreses associades, i va anunciar noves activitats de networking per a potenciar els negocis, entre d’altres.

Després de l’Assemblea es va donar pas a la celebració de l’acte, la inauguració del qual va anar a càrrec de l’Alcalde de Mataró, David Bote, i la presidenta de l’associació, Anna de Quirós, i va comptar amb l’assistència de sòcies, regidors, consellers del  Consell Comarcal i  representants d’altres entitats empresarials com Pimec Maresme, presidentes d’altres associacions de dones empresàries, i personalitats de Mataró i el Maresme.

La presidenta Anna de Quirós va ser l’encarregada de donar la benvinguda, agraint a tothom l’assistència i acompanyament en aquest acte tan especial per a
l’entitat. Segons la presidenta de Dóna’t un Impuls, “l’objectiu de l’entitat és seguir ampliant la massa crítica al territori, per guanyar representativitat del paper de la dona empresària i seguir donant impuls als negocis de les associades”. Seguidament l’alcalde de Mataró, David Bote, va inaugurar oficialment l’acte amb unes paraules de felicitació i suport des de l’Administració al grup d’empresàries Dóna’t un Impuls.
Tots els assistents van poder gaudir d’un sopar a peu dret, música i un espectacle en forma de monòleg, així com un photocall especial per a l’ocasió a l’Hotel Atenea Mataró.
El grup “Dóna’t un impuls” va néixer l’any 2014 amb la intenció de donar suport i acompanyar en el camí a les dones decidides a tirar endavant la seva empresa o projecte. Des de l’associació s’han dut a terme cursos formatius, cercles de mentoria, xerrades, presentacions, trobades mensuals, viatges… que han afavorit la creació de sinèrgies personals i empresarials molt interessants. Avui són ja més de 70 dones de Mataró, Maresme i altres, les que formen part d’aquest grup de forma més o menys activa.

 

Deixa un comentari