Divuitena edició del cicle de literatura d’Òmnium Cultural Mataró-Maresme: Joves escriptors | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/11/2012

Aquesta edició del cicle -Llegir la literatura- organitzada per Òmnium Cultural Mataró-Maresme, està centrada en els joves escriptors del nostre país.


El cicle de literatura, Llegir la literatura, començarà el proper dimecres 7 de novembre. Aquest any porta per títol “Joves escriptors” i té l’objectiu de descobrir com escriuen les noves generacions d’autors catalans: en quin català escriuen, què opinen dels clàssics de la literatura catalana, quines influències tenen i com tracten temes universals com l’amor, el sexe, els diners o la política, entre d’altres.
Òmnium ha preparat un cicle de cinc sessions, durant les quals els assistents podran conèixer de primera mà els joves escriptors. En la primera sessió, el 7 de novembre, David Castillo, que a més d’escriptor és crític literari, situarà la nova generació d’escriptors catalans en el panorama actual de la literatura catalana. Les següents quatre sessions aniran a càrrec de quatre escriptors, que ens comentaran –i llegiran– la seva obra: Najat el Hachmi (L’útlim patriarca, La caçadora de cossos), Marina Espasa (La dona que es va perdre), Jordi Nopca (El Talent) i Llúcia Ramis (Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys, Egosurfing).
Programa
Dimecres 7 de novembre:
David Castillo
Dijous 15 de novembre:
Najat El Hachmi
Dijous 22 de novembre:
Marina Espasa
Dijous 29 de novembre:
Jordi Nopca
Dijous 13 de desembre:
Llúcia Ramis
Totes les sessions tindran lloc a la seu d’Òmnium Mataró-Maresme (C. Argentona, 59. Mataró, Tel- 93 798 17 16 ) a les 8 del vespre. 
www.mataro.omnium.cat

Deixa un comentari